Friday, December 18, 2015

Testimoni : Herbal Blend Cream Untuk Ruam Anak


Assalamualaikum & have a nice day!

Everyday a happy moments bagi setiap insan yang bergelar ibu. Terutamanya first time jadi ibu like me. Anak ada merah sikit, selesema mesti risauu sesangat kan! Dengan ZERO pengalaman.

Saya nak share, puteri si cilik ini semasa umur dua bulan jadi ruam & dah jadi kulit tebal dikawasan ruam kat sisi muka.. Saya perasan si anak ini cuaca panas, even dlm rumah pon, akan jadi merahh kwsan ruam tu.

Mak mana tak risauuu..try sapu minyak, rupanya kulit x tahan minyak. Lagi naik bintik-bintik merah @ rashes. Beli bedak ruam, sapu losyen & macam2 lagi,.hilang juga ya.. But, still naik 'ruam-ruam' bila dia nangis, panas, dan  tak hilang sepenuhnya.. Masih tebal kulit stengah tempat dimuka. Sisi atas pipi kanan kiri

Lastly, baru terfikir nak mencuba HERBAL BLEND CREAM. Terus contact SID berdekatan yg ready stock. I pick up. Malam itu jugak, sapu & esoknya sapu juga.. Sehari sekali, sapu nipis..

Tup tup... Alhamdulillah. Dengan izin Allah! Ruam-ruam tu hilang.. Selang dua hari ada baki2 ruam sikit2... Saya sapu utk 3rd time. Setelah sebulan bergelut nak hilangkan ruam muka anak.

Finally, recover sepenuhnya.. Syukur sangat. Kulit anak skg dah licin..happy! Bukan sy je yg happy, encik suami lebih gembira bila tgk muka anak tiada lgi merah2 mcm dulu. Setiap malam, pagi petang, tido msti check muka anak ada tak lagi merah-merah  tu..haha.

Terima kasih Allah menemukan HB cream yg bebas PARABEN! Kini ia terbukti pada saya.

Before ni asyik tengok testimoni sahabat2 yang mencuba HB cream ini pada anak2 mereka. Doakan puteri saya ini sihat sentiasa.

Semoga anak-anak kita semua membesar dengan sihat.
Membesar menjadi anak yg soleh & solehah.

Aaminnn.

Kredit

FREE CONSULTATION BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
Rafhati Mohamad Napi
♥ HP : 0139218084 ( call/sms/whatsapp/telegram)
♥ Emel : attieymohamad@gmail.com
♥ Fb: http://www.facebook.com/attiey

*Penafian: Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...